Het project

Inmiddels zijn we ruim een maand verder sinds mijn laatste blog. De afgelopen twee maanden ben ik druk in de weer geweest met de eindversie van het manuscript. Alle hoofdstukken opnieuw doornemen, daar moet je de tijd voor nemen. Naast een taalcheck was dit ook het moment om nog eens inhoudelijk te kijken naar mijn boek. Zo heb ik goed nagedacht en mezelf afgevraagd of ik nog aanvullende voorbeelden en extra onderwerpen kon verwerken. In beide gevallen luidde het antwoord ja. Het betekende extra werk, maar als perfectionist maak je daar graag tijd voor vrij. Je werkt uiteindelijk met passie toe naar dat eindresultaat, stap voor stap. Dat is leuk aan een boek schrijven: het is echt een project waarbij je ziet dat met elke dag die verstrijkt, het product mooier en beter wordt.

Alhoewel bij een boek het allemaal draait om het manuscript, is de cover ook niet onbelangrijk. Deze vormt tenslotte het visitekaartje van het boek, en dan is er ook nog zoiets als de eerste indruk. De laatste weken heb ik gezocht naar een passende illustratie. Samen met de uitgever heb ik nu een cover gekozen die qua uitstraling en boodschap prima past bij het doel van het boek.

Ik kijk echt uit naar het moment waarop ik ein-de-lijk het boek met iedereen kan delen. Gelukkig zal dat niet lang meer duren, want bij deze maak ik bekend dat Afstuderen: Zo Kan Het Ook! op vrijdag 23 augustus 2019 uitkomt. Het boek zal niet alleen beschikbaar zijn via de website van mijn uitgever Boekscout maar daarnaast ook nog eens via Bol.com, zodat we de primaire doelgroep zo goed mogelijk kunnen bereiken. Het is super om te zien dat het boek dit vertrouwen geniet. Uiteraard is het ook mogelijk om te zijner tijd via mij direct een exemplaar te bemachtigen.

Tot slot: lijkt het je wat om op de dag dat het boek uitkomt eenmalig een mailtje te ontvangen met leuke informatie over mijn boek, klik dan op de blauwe button Inschrijven op deze auteursblog. Dit is niet nodig als je je al via mij hebt opgegeven voor deze promotiemail.

Graag zie ik je weer bij mijn volgende blog. Dankjewel voor het lezen!

Luuk


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Weer super goed gedaan !!
En heel mooi om te lezen!!
Greta, op 18-07-19


Een handboek voor afstuderen

Thuis afstuderen

Anders

(Buiten)gewone dingen in bijzondere tijden

Hulp bij afstuderen