Hulp bij afstuderen

Nu er, na een relatief rustig laatste kwartaal van 2019, weer wat leuke nieuwe activiteiten in het verschiet liggen, is het hoog tijd voor een updateblog. Het nieuwe jaar begint in ieder geval goed met de eerste lezing die ik binnenkort mag verzorgen. Op woensdag 5 februari geef ik in de bibliotheek van Dokkum de lezing Hulp bij afstuderen.

In principe is eenieder die belangstelling heeft van harte welkom! De lezing is met name interessant voor:

- studenten (hbo/wo);

- ouders van (afstuderende) studenten;

- mensen die werken binnen het (hoger)onderwijs.

Tijdens de lezing vertel ik onder andere over de aanleiding voor mijn boek en licht ik de opbouw van het boek nader toe. Ook is er ruimte voor het bespreken van een aantal belangrijke thema’s en de tips die daarbij horen. Niet alleen het boek zelf staat centraal. Omdat ik interactiviteit erg belangrijk vind, ga ik met het publiek ook graag in discussie in het tweede deel van de lezing. We gaan het hebben over de leuke en minder leuke kanten van het afstuderen aan de hand van verhalen en stellingen. Genoeg dingen om naar uit te kijken dus voor die woensdagavond!

De entree is helemaal gratis. Aanmelden is niet verplicht maar wel fijn en kan via de volgende link:

https://www.ontdekdebieb.nl/activiteiten-in-de-bieb/lezing--hulp-bij-afstuderen.html

Reünie

Als je een boek hebt geschreven met behulp van een aantal oud-studiegenoten, is het leuk om elkaar als groep af en toe nog een keer te treffen. In december kwamen wij daarom even bij elkaar voor een reünie. Uiteraard op de hogeschool waar we met z’n allen vele uren hebben doorgebracht tijdens onze afstudeerfase. Het is grappig om dan te merken dat waar sommigen van ons nooit of zelden meer op school komen, anderen er ondanks het reeds behaalde diploma niet weg zijn te slaan. Niemand is (gelukkig) gelijk en dat maakt het zo fijn dat mijn boek niet alleen door mij is geschreven. Ik ben daar, zeker op zo’n moment, heel trots op.

Op de foto sta ik samen met de bijdragers Bouke, Melissa en Ayla. Het team achter 'Afstuderen: Zo Kan Het Ook!'.

Verkooppunten

Benieuwd naar het boek dat ik heb geschreven? Hij is via verschillende kanalen verkrijgbaar. Je kunt hem bestellen via boekscout.nl, bol.com, studystore.nl en gewoon bij jouw boekwinkel. Bij de volgende boekhandels kun je het boek direct kopen en meenemen:

Groningen – Boekhandel Riemer

Drachten – Boek- en Kantoorboekhandel B. IJlstra

Burgum – Boekhandel Burgum

Kollum – Bruna De Bruin

Ik sluit deze blog graag af met een oproep voor mensen die mijn boek hebben gelezen. Ik ben benieuwd hoe het boek bevalt en daarom zou het heel mooi zijn als je een review achterlaat op bijvoorbeeld boekscout.nl of bol.com. Mailen mag natuurlijk ook. Je kunt mij bereiken via het speciale mailadres afstuderenzokanhetook@gmail.com. Alvast bedankt voor de moeite!

Tot de volgende blog!

Luuk


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Hulp bij afstuderen

Een handboek voor afstuderen

Thuis afstuderen

Anders

(Buiten)gewone dingen in bijzondere tijden

Hulp bij afstuderen